søndag den 27. marts 2016

Tre nye bøger som I absolut må læse med eller for jeres elever.

Sidder lige nu og arbejder på et forløb med bogen "Morkels alfabet" skrevet af Stian Hole. Den er helt ny - er først udkommet i jan. 16.

Det er anden bogen om Anna fra "Annas Himmel". Stian Hole formår endnu engang at lave en fantastisk bog med meget detaljerede billeder. Jeg kan helt klart anbefale denne bog. Den er endnu ikke kommet i klassesæt hos CFU - men det kan ikke vare længe.

Når først forløbet er færdigt lægger jeg det ind.

"Heks" af Kim Fupz - man kan ikke undvære at læse en Fupz historie. Denne gang en billedbog om en dreng hvor fars nye kæreste virkelig ligner en heks - men han er den eneste som kan se det. Fantastisk historie om ensomhed og skilsmissebarn.


"Zam" af Jesper Wung Sung lægger også på mit natbord - det er helt klart til ældre elever. Jeg hørte om den CFU som har fået den i klassesæt.
En historie om en dreng, en zombie dreng, der gerne vil være almindelig. Ingen har endnu opdaget at han er en zombie. Men en dag bliver Zam drillet af en anden dreng fra skolen og han bliver så gal at han kommer til at bide drengen og en zombie epidemi bryder løs.

Tre bøger som skal læses sammen med eleverne eller for eleverne.
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar