mandag den 11. marts 2019

Vi arbejder med skriveretningen i 0.klasse

Stampe har i dag besøgt 0.D. 
Stampe er min tøjkanin, som efterhånden har nogle år på bagen. Jeg blev selv præsenteret for kaninen med det knækkede øre, da jeg gik på seminaret. De fleste bogstaver skal, for at skrives i den rigtig retning, starte skriveretningen ved kaninens knækkede øre.

Så har jeg fundet en kanin tøjbamse, som så besøger eleverne hjemme, når de starter i 1.klasse. Eleverne har tidligere været med til at skrive en historie om hvorfor og hvordan Stampes øre knækkede.

Jeg har nogle enkelte opgaver til skriveretningen - ellers er det bare mig selv, der skriver bogstaverne i skrivehuset og kopierer til eleverne.

I dag var Stampe så med på besøg i 0.klasse. Han blev præsenteret og der blev tegnet og snakket om hvordan han mon havde knækket øret.
Tidligere har en sød forældre syet en pose til Stampe, så igennem årene har den fået rigtig meget tøj og andet de kan lege med.

I næste uge, når jeg igen besøger 0.klasse skriver vi en lille historie om Stampe - så må de digte og jeg skriver. Det kan ende med en sød lille tegneserie om "Stampe, kaninen der knækkede øret".

Stampe og opgaver til 1 kommentar:

  1. Hej Ulla Maria. Jeg er lige faldet over din kanin og arbejdet med skriveretningen. Jeg har ikke hørt om den før, men den lyder genial:-) Og du skriver den er fra din studietid... Hvordan bruger man den til alle bogstaver? Jeg kunne se de filer, du har lagt til a og d, men findes der også til de andre bogstaver?
    Venlig hilsen Camilla, en anden skolelærer:-9

    SvarSlet